İbrahim Ethem Akıncı İlkokulu

WEB https://ibrahimethemakinciilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çavdaroğlu Mah.Köroğlu Sok. N01 Sındırgı/Balıkesir
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi; • Milletin kültürel,manevi, demokratik değerlerini benimsemiş; • Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş; • Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; • Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; • Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir..."
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-15.35
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Jeotermal
Servis : Okulumuzda Öğrenci Servsileri Bulunmakta Olup; Öğretmen Servisi Yoktur.
Ulaşım : Okulumuz İlçe Merkezindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezin-0 km İl Merkezine-60 km
Kontenjan Bilgileri : 280
Sportif Etkinlikler : *Mahalle Ligi Müsabaklarına Katılım, *Kurumlar Arası Spor Yarışmalarına Katılım, *Okul Bünyesinde Sportif Turnuvalar
Bilimsel Etkinlikler : *TÜBiTAK Bilim Söyleşilerine Katılım, *TÜBiTAK 2204-B Ortaokullar Arası Bilim Yarışmlarına Katılım.
Proje Çalışmaları : BİGEP Projesi, Okulum Temiz Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Fatih Peojesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Yok